perjantai 6. huhtikuuta 2012

The best of the week, 13

MONDAY

 Eva Longoria suuntasi Beso-ravintolaansa ihanassa korallinpunaisessa kietaisumekossa, Jennifer Lopez taas vieraili Sao Paulossa talkshow'ssa Michael Korsin limemekkoon ja Casadein neonpinkkeihin korkkareihin pukeutuneena. Väriä nähtiin myös Emmy Rossumin yllä, joka sädehti MANON -oopperan ensi-illassa Yves Saint Laurentin iltapuvussa.

 Brooklyn Decker promosi Battleship-elokuvaansa Hampurissa Isabel Marantin takkiin, Theysken's Theoryn mekkoon ja Louboutineihin pukeutuneena, Kate Moss kuvattiin hippihenkisessä asussa Lontoossa.

TUESDAY

 Valentino avasi myymälän Rodeo Drivelle, ja tähtiä täynnä olleiden avajaispirskeiden parhaat pukeutujat olivat Nälkäpeli-tähti Isabelle Fuhrman, Kim Kardashian ja Minka Kelly. Isabelle ja Minka pukeutuivat Valentinon luomuksiin, kun taas Kim valitsi ylleen Lela Rosen mustavalkoisen mekon.

 Kate Winslet oli häikäisevän kaunis Titanic 3D -elokuvan ensi-illassa Lontoossa, Jenny Packhamin suunnittelema ja Swarowski-timanteilla koristeltu iltapuku sai seuraa Charles Gooden koruista. Lily Collinsilla oli kiireinen päivä Mirror Mirror -elokuvan tiimoilta. Lily vieraili Jimmy Fallonin talkshow'ssa Peter Somin raitamekossa, ja edusti myöhemmin Apple Storessa Collette Dinniganin sinisessä mekossa, nahkatakissa ja Louboutineissa.

WEDNESDAY

 Solange Knowles juhlisti Stuart Weitzmanin kevätkokoelman julkistamista pirteässä asussa ja tietenkin Stuart Weitzmanin upeissa korkkareissa. Rihanna ja Brooklyn Decker edustivat Battleship-elokuvan Lontoon pressitilaisuudessa. Rihanna pukeutui Alexander Wangin mekkoon ja Louboutineihin, Brooklynin valinta oli Stella McCartneyn mekko. Kate Moss kuvattiin toistamiseen Lontoossa, tällä kerata ihanissa pastellipöksyissä.

THURSDAY

 Ashley Greene edusti Macy's -tavaratalossa DKNYn asussa, Minka Kelly shoppaili printtihousuissa Sydneyssä, ja Hilary Duff näytti upealta vain muutama viikko synnytyksen jälkeen West Hollywoodissa.

 Jessica Stam ja Lily Aldridge ihastuttivat Claiborne Swanson Frankin uuden American Beauty -valokuvakirjan julkistustilaisuudessa. Tummaksi hiukset värjännyt Jessica oli suloinen ilmestys Chloén mekossa, Tod's:in wedgeissä ja Edie Parkerin clutchissa, Lily hehkui Proenza Schoulerin mekossa, Alaian korkkareissa ja Manonin rannekorussa.

FRIDAY

 Eva Longoria kuvattiin Hollywoodissa, Taylor Swift illasti Il Pastaio -ravintolassa kesäisessä Shoshannan mekossa, ja Rosie Huntington-Whiteley suuntasi lentokentälle Losissa.

 Brooklyn Deckerin työviikko jatkui Madridissa, jossa tähti esitteli upeita sääriään Giambattista Vallin minimekossa ja nyörisandaaleissa. Minka Kelly juhlisti Marquee-yökerhon avajaisia Sydneyssä asussa, joka koostui J Brandin nahkapaidasta, Dolce & Gabbanan kukkahousuista, Jimmy Choon clutchista ja sinisistä korkkareista. Fergie taas juhli synttäreitään The Mirage -hotellissa Las Vegasissa Givenchyn mekkoon, Fergie Footwearin kenkiin, Loree Rodkinin sormukseen ja Judith Leiberin clutchiin sonnustautuneena.

SATURDAY

 Lauantaina järjestettiin Kid's Choice Awardsit. Emma Stone ihastutti Antonio Berardin asussa, Alejandro Ingelmon kengissä ja Irene Neuwirthin koruissa, Taylor Swift vastaanotti Big Help -palkinnon Maria Lucia Hohanin mekkoon, Nicholas Kirkwoodin korkkareihin ja Lorraine Schwarzin koruihin sonnustautuneena.

 Kristen Stewart edusti Stella McCartneyn mekossa ja mätsäävissä Barbara Buin kengissä, Isabelle Fuhrman oli tyylikäs Jason Wun jumpsuitissa, Casadein korkkareissa, Koturin clutchissa ja Le Vianin sormuksissa.

SUNDAY

 Sunnuntain palkintogaala oli American Country Music Awards. Hillary Scott oli tyylikäs Emilio Puccin kietaisumekossa ja Bulgarin clutchissa, Taylor Swift ihastutti J. Mendelin iltapuvussa ja Lorraine Schwarzin koruissa. Lily Collins puolestaan häikäisi Zac Posenin iltapuvussaan Mirror Mirror -elokuvan Pariisin ensi-illassa.

Vanessa Minnillo oli rennon tyylikäs Sydneyssä, Paz Vega käänsi katseet Busto Arsizio Film Festivaleilla  Italiassa Emilio Puccin sähäkässä mekossa.


Kuvat/Pics Celebrity-Gossip.net, InStyle.com, JustJared.com, People.com.

Ei kommentteja: