tiistai 25. lokakuuta 2011

NYFW celebs p.1

Nyt kun on saatu Nykin näytökset kasaan niin on aika siirtyä katsomon puolelle! Muotiviikoilla niin julkkikset kuin muotiväki todella panevat parastaan ja asuja vaihdetaan saman päivänkin aikana moneen otteeseen. Tässä postauksessa esittelen New Yorkin muotiviikon ahkerimmat (tai kuvatuimmat) julkkikset, lisää sitten seuraavassa osassa ettei tule (vielä pidempää) kilometripostausta.

Hanneli Mustaparta

 Norjalaisbloggari Hanneli Mustaparta ei ole ehkä se kaikkein tunnetuin julkkis, mutta itse ainakin olen kovin ihastunut hänen aurinkoiseen olemukseensa ja rohkeaan tyyliinsä. Hannelin ensimmäinen tyylihitti nähtiin Yigal Azrouëlin näytöksessä, jossa hän hurmasi suunnittelijan vihreässä mekossa ja Karen Walkerin hauskoissa aurinkolaseissa. Muutoin Hanneli päätyikin eri katumuotikuvaajien kohteeksi. Oranssi twinset (niin, juuri se mummojen suosima!) sai seurakseen nahkashortsit ja lättäpohjakengät, valkoisessa pitsimekossa Hanneli taas matkasi Ralph Laurenin näytökseen. Hannelin muotiviikko päättyi Calvin Kleinin järjestämille illalliselle, sopivasti taksiin mätsäävässä mekossa.

Sophia Bush

 Tunteet pelissä -sarjasta tuttu Sophia Bush oli hänkin suosittu vieras muotiviikolla. BCBG Max Azrian näytökseen Sophia valitsi merkin printtimekon ja ihanan vihreän laukun, Fashion's Night Outissa Sophia vieraili Dolce & Gabbanan putiikissa Lela Rosen upeaan maksimekkoon pukeutuneena. Alice + Olivia -merkin presentationissa Sophia hurmasi kimaltelevassa jakussa ja shortseissa, ja shortsit nähtiin Sophian yllä myös Rebecca Minkoffin show'ssa.

Louise Roe

 MTV:n Plain Jane -ohjelman juontaja Louise Roe oli myös monessa mukana. Louise saapui Frye Companyn lippulaivaputiikin avajaisiin Zaran oranssissa bleiserissä, Mark & Spencerin nahkahousuissa, Kurt Geigerin clutchissa ja Fryen kengissä - todellinen high-low mix! Oranssi linja jatkui Nicole Millerin näytöksessä jumpsuitin muodossa, Tommy Hilfigerin näytökseen Louise saapui printtimekossa, trenssissä ja samaa Kurt Geigerin clutchia kannatellen. Louise ehti myös Mulberryn 40-vuotisjuhliin, tietenkin merkin maksimekossa.

Emmanuelle Alt & Elin Kling

Vogue Parisin päätoimittaja Emmanuelle Alt piti kiinni pariisilaisesta tyylistään myös Atlantin toisella puolella. Alexander Wangin näytökseen Emmanuelle matkasi Isabel Marantin puserossa, valkoisissa pillifarkuissa ja Dolce & Gabbanan pitsikorkkareissa, ja Derek Lamin näytöksessä peruspilarit pysyivät samana värien vain vaihtuessa. Ruotsalaisbloggari Elin Kling oli myös tutun tyylikäs ilmestys. Taiteilija Richard Hambletonin A Retrospect -juhlissa Elin oli oiva ruotsalaismuodin lähettiläs: asu nimittäin koostui Whyredin paidasta, Acnen hameesta ja vyöstä sekä Elinin oman Nowhere -malliston upeista korkkareista. Toinen Elinin asuista on napsaistu kadulta, 3.1. Philip Limiä päästä varpaisiin.

Rachel Zoe & Rosie Huntington-Whiteley

 Rachel Zoe esitteli oman mallistonsa muotiviikolla, mutta hänellä oli aikaa osallistua myös muihin happeningeihin. Ihana leveälahkeisilla housuilla varustettu jakkupuku on Rachelin omaa mallistoa, Barney'sin Carine Roitfeldille järjestetyissä juhlissa Rachel taas hurmasi pussimaisessa mekossa ja huikeissa kiilakoroissa. Jos Rachelin fashionweek-väri oli musta, oli Rosie Huntington-Whiteleyn väri nude. Rosie ihastutti Burberryn jakkupuvussa Macy's-tavaratalossa, jossa järjestettiin Burberry Body -tuoksun julkistustilaisuus. Michael Korsin näytökseen Rosie saapui suunnittelijan mekossa ja käsilaukussa, saappaat sointuivat täydellisesti 1960-lukua henkivän asun jatkeeksi.

Olivia Palermo & Whitney Port

 Vanhat City-tähdet ihastuttivat entisillä kuvauspaikoillaan. Olivia Palermo ihastutti Rachel Royn presentationissa leopardipuserossa ja harmonisessa värimaailmassa, Tibin näytöksessä leopardikuosi oli siirtynyt Charlotte Olympian korkkareihin jotka saivat seurakseen Tibin puseron ja nahkashortsit. Whitney Portin muotiviikkopuvusto oli tyttömäisempi, Elle Fashion Next -pirskeihin ylle päätyi ihana turkoosi mekko ja Rafael Cennamon näytökseen hempeä valkoinen mekko.

Lea Michele & Emma Roberts

 Lea Michele nähtiin kahdessa hyvin erilaisessa asukokonaisuudessa. Saksin Fashion's Night Out-juhliin Lea valitsi mustan kietaisumekon ja rokahtavat nilkkurit, Jason Wun näytöksessä koko look meikkiä ja hiuksia myöten oli klassisen naisellinen. Emma Roberts ihastutti kellohelmaisissa mekoissa Marchesan ja Tibin näytöksissä.

Frida Gustavsson & Valerija Sestic

 Nämä pitkäsääriset kaunottaret viettivät enemmän aikaa catwalkin puolella, mutta myös katumuotikuvaajat saivat osansa. Frida Gustavssonin muotiviikkotyyli kiteytyy mustiin nilkkureihin, pirteään mekkoon ja nahkatakkiin, uusi tulokas Valerija Sestic ihastutti paitsi ihanalla hymyllään myös persoonallisilla asuvalinnoilla - vai mitä sanotte noista violeteista printtihousuista?


Kuvat/Pics Altamira, Celebrity-Gossip.net, Chicago Streetstyle, Just Jared, New York Fashion, People.com, Studded Hearts, Style.com, The Photodiarist In Color, Vanessa Jackman.

Ei kommentteja: