lauantai 27. elokuuta 2011

The best of the week, 33

MONDAY

 Ellen Pompeo kävi Nature Martissa, tavallista asua piristi ihanan violetti trikoopaita! Eva Longoria taas nähtiin matkalla bisnestapaamiseen, pienet yksityiskohdat kuten kultakello, upea laukku ja käärittyjen bleiserinhihojen pallokuosi tekevät tästäkin melko tavanomaisesta asusta kiintoisan.

WEDNESDAY

 Rachel Zoen syysmallisto julkaistiin Saks Fifth Avenue -tavaratalossa, ja Rachel oli tietenkin paikalla omaan mallistoonsa pukeutuneena. Solange Knowles ihastutti INC International Concepts -merkin tapahtumassa New Yorkin Open House Galleryssa, colourblock -asu sai potkua Emilio Puccin käsilaukusta ja Yves Saint Laurentin leopardikuvioisista kengistä.

THURSDAY

 Selita Ebanks oli upea ilmestys liikemies Noah Tepperbergin syntymäpäivillä, valkoinen puku on The Row'n. Victoria's Secret -enkelitoveri Rosie Huntington-Whiteley taas ihastutti hippihenkisessä asussaan Hollywoodissa E Baldi -ravintolassa, ihanat aviator-lasit ovat Burberryn ja upea laukku Mulberryn.

FRIDAY

 Kate Middleton vieraili prinssi Williamin kanssa Birminghamissa, upea asu on Alexander McQueenin. Rosie Huntington-Whiteleyn perjantaihin kuului Hästensillä käynti, valkoinen toppi ja ihanat nahkashortsit saivat seurakseen samat asusteet kuin edellisenäkin päivänä! Eli kyllä julkkiksetkin käyttävät samoja vaatteita ja asusteita useammin! ;) Lo Bosworth taas nähtiin syntymäpäiväjuhlissa nahkaminihameessa ja kauniissa harmaassa paidassa.

 BEST DRESSED OF THE WEEK: KIM & KOURTNEY KARDASHIAN

Viime viikonloppuna vietettiin Kim Kardashianin ja Kris Humphriesin häitä, ja siskokset Kourtney ja Kim valmistuivatkin hääjuhlaan valkoiseen pukeutuneena! Maanantaina Kourtney bongattiin H&M Conscious Collectionin pitsimekossa ja nude-asusteissa, keskiviikkona siskokset kävivät yhdessä Vera Wangilla Kimin hääpukusovituksessa. Torstaina olikin jo hääharjoitusten vuoro, joihin Kim lähti tiukassa valkoisessa minimekossa ja mustissa asusteissa.

Kuvat/Pics Celebrity-Gossip.net, Daily Mail, Go Fug Yourself, InStyle.com, Just Jared, People.com.

Ei kommentteja: