torstai 21. heinäkuuta 2011

Summer events: Cannes Film Festival p. 1

Tietokoneeni on täynnä jullkiskuvia kesän tapahtumista, enkä millään ole ehtinyt postailemaan kaikkea! Välillä on kyllä ollut kyse ihan jaksamisestakin... Mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan! Cannesin filmifestivaalit järjestettiin tuttuun tapaan Ranskan Rivieralla toukokuun lopussa, ja kuten aina festivaalivieraiden tyylinäytteet olivat huikeita. Osa nousi ylitse muiden, tässä tämän vuoden Cannesin seitsemän kuningatarta!

Aishwarya Rai

Loréalin mainoskampanjoistakin tuttu intialaisnäyttelijätär Aishwarya Rai taitaa gaalapukeutumisen! Sleeping Beauty -elokuvan ensi-illassa Aishwarya hurmasi Armani Privén veistoksellisessa kaksivärisessä iltapuvussa, festivaalien avajaisjuhlallisuuksissa Aishwarya nähtiin Elie Saabin hopeanhohtoisessa luomuksessa. Uuden Heroine-elokuvansa photocall-tilaisuuteen Aishwarya valitsi rennon paitamekon.

Bar Rafaeli

 Bar oli festivaaleilla todellinen Roberto Cavallin brand ambassador, sillä sekä Chopardin Happy Diamonds -juhlissa että Roberto Cavallin uuden kaupan avajaisissa nähdyt minimekot olivat herra Cavallin käsialaa. Paul Allenin järjestämissä juhlissa Bar nähtiin vähän rennommassa, silti seksikkäässä farkkutyylissä.

Clémence Poésy

 Ranskalaisnäyttelijätär Clémence Poésy edusti tavoilleen uskollisesti rennon tyylikkäänä. Amfar-gaalassa Clémence nähtiin Chanelin mustavalkoisessa puvussa, Calvin Kleinin järjestämiin pirskeisiin Clémence tuli tietenkin merkin mekossa. Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides -elokuvan Cannesin ensi-illassa Clémence edusti Yves Saint Laurentin hempeänsinisessä iltapuvussa, ja kaikki lookit täydentyivät rennolla hiustyylillä.

Karolina Kurkova

 Tsekkiläinen huippumalli Karolina Kurkova on niin kaunis, että näyttäisi hyvältä vaikka jätesäkissä, mutta hän sattuu omaamaan myös loistavan tyylitajun! Amfar-gaalassa Karolina oli yksi harvoista vieraista lyhyessä mekossa, Chanel Haute Couturen mekko on kuitenkin todella tyylikäs. Avajaisissa hymyileväinen Karolina edusti Armani Privén kimaltavassa sinisessä iltapuvussa, myös oranssi pukee Karolinaa todella hyvin. Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides -leffan ensi-iltaan Karolinan puki jälleen Chanel.

Kirsten Dunst

 Melancholia -elokuvastaan parhaan naisnäyttelijän palkinnon pokannut Kirsten Dunst loisti myös pukeutumispuolella. Art of Elysiumin järjestämässä Paradis Eventissä Kirsten nähtiin Chloén pikkumustassa, ja Chloén suunnitelema oli myös Melancholian photocall -tilaisuudessa nähty keltainen mekko. Punaisen maton tilaisuuksiin Kirsten valitsi Chanel Haute Couturea.

Rachel McAdams

 Midnight in Paris -elokuvaa promonnut Rachel McAdams oli minulle Cannesin yllättäjä. Avajaispäivän photocallissa Rachel nähtiin Maxime Simmoensin valkoisessa minimekossa, kun taas avajaisissa Rachel käänsi kaikkien katseet Marchesan rohkeassa iltapuvussa. Rachelin vapaa-ajan tyyli on tyttömäinen, mutta punaisella matolla tapahtuu: Sleeping Beauty -elokuvan ensi-illassa Rachel oli yksi trendikkäimmistä vieraista Monique Lhuillierin jumpsuitissa.

Uma Thurman

Juden Law'n kanssa Cannesin tuomaristossa istunut Uma Thurman säväytti myös pukeutumispuolella. Uma nähtiin kahdesti sähkönsinisessä iltapuvussa. V-aukkoinen luomus on Roland Mouretin suunnittelema, festivaalien päätösjuhlassa nähty istuva iltapuku taas Armani Privén. Chopardin Happy Diamonds -tapahtumassa Uma esitteli upeita sääriään Dolce & Gabbanan pitsimekossa.

Valkoinen oli kuitenkin Uman suosikkiväri. Pirates of the Caribbean -leffan ensi-iltaan Uma valitsi Chanelin venekaula-aukkoisen luomuksen. avajaispäivän photocallissa nähty pitsimekko oli Dolce & Gabbana. Upein Uma nähtiin avajaisjuhlallisuuksissa, mahtava höyhenpuku on Versacen.

Kuvat/Pics InStyle.com, JustJared, People.com, Style.com, Vogue.com.


Ei kommentteja: