perjantai 30. heinäkuuta 2010

Blogisuosikit, osa 1



Ajattelin esitellä suosikkiblogejani, ehkä tekin löydätte uusia tuttavuuksia! Blogeja seuraan Blogilistan ja Bloglovinin kautta, tässä suomalaisia suosikkejani!

No Fashion Victims: Emmin blogi on varmaan kaikille tuttu, ihana tyyli, kiinnostava tapa kirjoittaa ja ihan mahtavat hiukset! Muutenkin tosi aidon oloinen tyyppi.

Yummy!: Jennin blogissa yhdistyy kaikki, mitä mun mielestä hyvässä muotiblogissa on: juttuja omasta tyylistä, julkkiksista, muotijuttuja ja kauneusvinkkejä. Jennin blogin kautta olen mm. löytänyt hyviä nettikauppoja sekä loistavan itseruskettavan!
  
P.S. i love fashion: Lintulla on kadehdittavan klassinen tyyli, ja blogin kautta välittyy kuva tosi mukavasta tytöstä.

Cava: Cavan blogi on tosi monipuolinen, ja hänellä on kerrassaan ihanat hiukset sekä rusketus! Myös Cava vaikuttaa aidosti kivalta tyypiltä.

Char & the city: Oikeastaan ainoa sisustusblogi jota seuraan, koska en ole löytänyt toista yhtä hyvää! Upea sisustustyyli, kauniita valokuvia ja maailman suloisin koira!

Helsinki-Stockholm: Myös tässä blogissa kauniit kuvat ja tyyli kirjoittaa viehättävät, samoin kuin Tukholma-vinkit!

Just My Imagination...: Janni on niin mukavan tuntuinen ihminen, ja ihan kadehdittavan ruskettunut! Tykkään myös Jannin tyylistä, etenkin siitä miten hän yhdistää kirppisjuttuja muihin vaatteisiin.

Paubella's: Ihana tyyli ja blogista huokuu ystävällinen tunnelma, mitäs muuta siinä kaipaakaan!

Si Moda: Blogin kirjoittaja Casey on kadehdittavan hyvä vaatteiden tekijä, osaisimpa itsekin! Caseyllä on mahtava, omannäköinen tyyli ja myös tosi hyvä kirppis-silmä!

Pupulandia: Pupulandian Jenni on tosi suloinen, ja vaikuttaa kerrassaan ihanalta ihmiseltä! Jenniltä olen saanut myös tälläisille tumpeloillekin sopivia kampausvinkkejä. ;)

Siinäpä niitä, löytyykö samoja suosikkeja? :)

Ei kommentteja: